mandag den 6. november 2017

Konfektagtig chokoladekage

10 personer


  • 95 g smør
  • 2 æg
  • 270 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 100 g mørk chokolade, 70% finthakket
  • 1 nip salt
  • 90 g hvedemel
  • 4 spsk kakao
Varm ovnen op til 175 grader
Beklæd bunden af en springform (20 cm) med bagepapir, smør bunden og siderne, drys med mel og bank overskydende af.
Smelt smørret og lad køle af.
Rør æg og sukker sammen i en skål, skal ikke piskes, kun røres.
Tilsæt resten og rør ensartet.
Bag i 20-25 min. Kagen skal stadig være blævrende i midten, når den er færdig. Det stivner når kagen er afkølet.
Lad stå et par timer, gerne natten over.

2 kommentarer:

  1. Uhm, den lyder lækker Hanne, og også citrontærten. Skal du til at have gang i bloggen igen?
    Knus.

    SvarSlet
  2. Jeg tror i hvert fald jeg skal til at bruge den til at gemme de gode kageopskrifter på, så de ikke bliver væk for mig :-)
    Knus

    SvarSlet